1 Jaar ondernemer

1 Jaar ondernemer

Voorjaar 2022 stond voor mij compleet in het teken van het opstarten van mijn onderneming. Ik volgde twee opleidingen, bouwde mijn eerste website, breidde mijn netwerk uit en startte voor mijn eerste klant.

En wat een jaar is het geweest! Groei, onzekerheid, stappen zetten en doorpakken waren een aantal punten die centraal stonden in dit jaar. Het was niet altijd makkelijk, want afscheid nemen van collega’s en projecten die je dierbaar zijn is nooit leuk. Toch ben ik heel blij met deze keuze voor het ondernemerschap! Het geeft mij de vrijheid om te groeien, te leren en het daagt me uit. Daarnaast past het heel goed bij mijn levensstijl. Ik beleef de mooiste avonturen en ik blijf me ontwikkelen! 

Elke dag is anders. Elke dag weer een nieuwe uitdaging of drempel overwinnen. Er is geen baas of leidinggevende meer die bepaald tot waar ik kan doorgroeien. Dat bepaal ik nu zelf. Ik heb al zoveel geleerd en ik kijk er naar uit om de komende jaren nog veel meer te leren! 

Twijfel je ook over de stap naar het ondernemerschap en wil je eens praten over waar je tegenaan loopt? Dan mag je mij altijd een berichtje sturen!