3 Veel gestelde vragen

3 Veel gestelde vragen

Als een potentiële klant interesse heeft in een samenwerking, stellen ze vaak de volgende 3 vragen aan mij. De eerste vraag is:

“Werk je ook op locatie?”

Nee, ik heb ervoor gekozen om volledig online te werken. Ik heb mijn hele bedrijf en zelfs mijn levensstijl hierop afgestemd. Het werken in een door mij gekozen omgeving geeft me rust en focus, waardoor ik snel en efficiënt kan werken. Als ik in Nederland ben, spreek ik soms fysiek af met mijn klanten, en natuurlijk ben ik aanwezig als ik een evenement organiseer.

Een tweede vraag die mij vaak gesteld wordt, is of ik alleen in de watersector werk.

Ook hierop is het antwoord nee. Ondanks mijn masteropleiding in watermanagement heb ik de afgelopen jaren in loondienst veel ervaring opgedaan in projectmanagement. Dit heb ik aangevuld met diverse scholingen en opleidingen, waardoor ik nu ondernemers ondersteun in allerlei vakgebieden bij het managen van de backoffice van hun onderneming.

Als derde wordt vaak aan mij gevraagd: “Wat kan jij voor mij betekenen? Waarom zou ik jou inhuren?”

De toegevoegde waarde die ik kan hebben binnen je bedrijf is volledig afhankelijk van je behoeften. Voor mijn huidige klanten verschillen mijn werkzaamheden dagelijks. Er is een gevoel van ontzorging omdat er iemand is die met hen meedenkt over belangrijke beslissingen, die belangrijke data onthoudt en die vraagstukken uitzoekt, oplossingen aandraagt en advies geeft. Dat is juist het aspect dat ik belangrijk vind: niet alleen het signaleren van problemen, maar ook het analyseren van oplossingen en de gevolgen ervan. 

Heb jij als mogelijke klant of mede-ondernemer een andere vraag voor mij? Stel hem gerust hieronder of stuur me een berichtje. Ik geef je graag een antwoord.