Daar moet je niet heen gaan, dat is een sfeerloze plek!

Daar moet je niet heen gaan, dat is een sfeerloze plek!

Daar moet je niet heen gaan, dat is een sfeerloze plek

Als je met de camper op zoek bent naar een slaapplaats maak je waarschijnlijk gebruik van een van de vele apps die camperplaatsen weergeven op een kaart. Elke locatie is weergegeven met voorzieningen en reviews. Vorige week waren we dus op zo’n camperplaats, waarvan de reviews zeiden; een plek aan de zee naast een verlaten park, een sfeerloze plek, die kan je beter vermijden.

Bij aankomst op deze rustige plek, bleek niet alleen het park maar bijna het hele appartementen en hotelcomplex verlaten te zijn. Er was al tijden geen onderhoud gepleegd, stoeptegels lagen los, planten groeiden uit model en overal onkruid. En dat was zo zonde want je kon zien dat de aanleg met veel precisie en inzet was gedaan. Maar op een gegeven moment was het gewoon niet meer verzorgd. Terwijl er wel nog volop gebruik van het gebied werd gemaakt. Er stonden verschillende campers. Er kwamen dagelijks tientallen mensen een wandeling maken of hun hond uitlaten.

Dit is ook iets wat je vaak ziet gebeuren bij websites. Ondernemers steken veel geld en energie in het creëren van een mooie website. Als deze website eenmaal is gebouwd en draait, wordt vaak vergeten dat er ook nog onderhoud bij komt kijken, dat je soms dingen moet vernieuwen of veranderen. Het gevolg is dat de bezoekers die naar je website komen een slechte indruk krijgen van je site en dus ook slechte reviews achterlaten.

Wist je dat ik naast het bouwen van websites ook een onderhoudspakket aanbiedt? Hiermee zorg je ervoor dat jouw website geen verlaten hotelcomplex wordt!