Doelen voor 2023

Doelen voor 2023

Het is volop zomer en de eerste zes maanden van 2023 zijn alweer voorbij. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het alweer kerst. Het is een goed moment om even stil te staan bij onze doelen voor dit jaar. Heb jij ze al allemaal afgerond? Ben je al halverwege? Of ben je er nog niet eens aan begonnen?

Ik wil graag mijn update van mijn geplande doelen voor 2023 met jullie delen:

  • Reizen door Spanje: Ik ben erg enthousiast om te delen dat onze reis door Spanje ons inmiddels naar Portugal heeft geleid. Dit doel kan ik dus alvast als gerealiseerd beschouwen. Wat de verdere reisplanning betreft, zal de rest van 2023 ons nog duidelijkheid geven.
  • Mijn bedrijf uitbreiden en professionaliseren: Om mijn bedrijf beter vindbaar te maken, heb ik een bedrijfsprofiel aangemaakt op Google. Daarnaast heb ik mijn website uitgebreid en mijn LinkedIn-bedrijfspagina opgezet. Deze inspanningen hebben ervoor gezorgd dat klanten mijn bedrijfsaanbod beter kunnen vinden. Bovendien heb ik een samenwerkingsgids gemaakt waarin ik duidelijk uitleg wat klanten kunnen verwachten bij een samenwerking met mij.
  • Mijn portfolio van website ontwerpen uitbreiden: In de eerste helft van 2023 heb ik al twee nieuwe websites ontworpen. Ik ben trots op deze projecten en kijk ernaar uit om gedurende de rest van het jaar nog veel meer inspirerende websites te creëren.
  • Een evenement organiseren voor een klant: Zoals sommigen van jullie wellicht al hebben gezien, vindt op 21 september 2023 het evenement van de Storytelling Academy plaats. Het is een geweldige kans voor iedereen die geïnteresseerd is in storytelling. Als je graag aanwezig wilt zijn, zijn er nog enkele kaartjes beschikbaar via deze link.
  • Technische kennis toepassen door webshops of leeromgevingen te creëren: Dit doel staat nog open voor de tweede helft van 2023. Ik ben van plan om mijn technische vaardigheden verder te ontwikkelen en ze toe te passen bij het bouwen van webshops of leeromgevingen.

Ik ben ook erg benieuwd hoe ver jij bent met jouw doelen voor 2023. Laten we elkaar inspireren en motiveren om onze doelen te bereiken. Samen kunnen we dit jaar tot een succes maken!

#succesbereiken #doelgerichtwerken #onlinebusinessmanager