Maak jouw onderneming vrij en duurzaam: ontdek de mogelijkheden van meerder verdienmodellen

Maak jouw onderneming vrij en duurzaam: ontdek de mogelijkheden van meerder verdienmodellen

In de zomer van 2023, terwijl ik genoot van de zon in de prachtige Algarve in Portugal, kwam ik in aanraking met Rowena Rousseau. Ze sprak over vrijheid, onafhankelijkheid van klanten en groei – precies de kernwaarden van mijn onderneming. Haar “Become Financially Free” programma gaf me nieuwe inzichten over passief inkomen, het opzetten van meerdere verdienmodellen en productmarketing.

Ik was direct enthousiast en begon in oktober met mijn eerste Etsy-shop, waar ik projectmanagementplanners en templates verkocht. Binnen enkele weken had ik mijn eerste verkoop! Mijn shop groeide snel en ik leerde veel over het creëren van een niche, zoekwoordenonderzoek en SEO.

Wil je meer weten over het membership van Rowena Rousseau en 20% korting? Gebruik de code XA8HUIW en klik op: Ik wil ook meer vrijheid

Dit succes motiveerde me om door te gaan en ik opende een tweede shop, specifiek gericht op Notion-planners. Notion is een geweldige tool die je business zoveel overzichtelijker maakt. Ik ben er groot fan van en gebruik mijn verschillende Notion-borden dagelijks.

Naast het maken, creëren en verkopen van producten, volgde ik een cursus voor affiliate marketing. Ik leerde hoe ik met behulp van affiliate marketing extra inkomsten kon genereren op mijn eigen website. Al deze verdienmodellen hebben één ding gemeen: ze zijn duurzame lange termijn-oplossingen die veel tijd vragen om op te zetten, maar met de juiste strategie kunnen ze zorgen voor extra inkomsten bovenop je werk voor klanten.

Het grootste voordeel van deze verdienmodellen is dat je ze, eenmaal opgezet, volledig kunt automatiseren. Van promotie tot het afronden van verkopen, je stelt het eenmalig in en de processen en tools doen het werk voor jou! Dankzij deze ontwikkeling kan ik nu genieten van de mooiste ervaringen in Dubai, terwijl de inkomsten gewoon binnenkomen!

Denk je nu, “Dat wil ik ook bereiken, maar ik weet niet hoe ik dit technisch kan regelen?” Bekijk dan mijn nieuwe aanbod dat vanaf oktober van start gaat! Ik sta naast je en zorg dat jij ook een (semi) passief inkomen kan opbouwen.

VrijheidInOndernemen #PassiefInkomen #DuurzameGroei