Fijne Kerst

Fijne Kerst

Over 3️⃣ dagen is het al weer kerst, een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar!

Een jaar geleden was ik op een mooi Grieks schiereiland Peloponnese op mijn eerste lange camperreis. Ik weet nog heel goed dat mijn partner en ik op kerstavond onze ideeën en wensen voor 2022 bespraken. Wat gingen we doen? Wat waren onze vervolgstappen en vooral hoe ging ik mijn carrière invullen in relatie tot fulltime reizen? Want op dat moment had ik een fijne vaste baan en verder vooral heel veel dromen over een avontuurlijk vrij leven.

En wat een contrast met kerst 2022, die speelt zich af bij familie in Nederland, met een ontslagbrief op de mat en een eigen onderneming in mijn rugzak.

Het was een jaar van verandering, mezelf uitdagen en ontwikkelen maar vooral ook zichtbaar durven zijn. Mijn eigen wensen en dromen durven te omarmen en daarmee aan het stuur staan van mijn eigen toekomst 🔝 .

Deze stappen waren een stuk moeilijker geweest als ik niet de steun had gehad van mijn partner, familie of collega’s. Daarom ben ik ook uitermate dankbaar voor de steun die dierbaren mij hebben gegeven. Het is niet altijd makkelijk om je vertrouwde patronen los te laten en te geloven in een nieuw pad wat je zelf nog moet creëren.

Daarom wens ik iedereen waar ik in 2022 mee heb samen gewerkt, ideeën heb mogen uitwisselen of samenwerkingen mee ben aangegaan hele fijne kerstdagen! 🎄 🎅 🔔 ☃️