I offer my services also in English

I offer my services also in English

Internationalisering is iets waar iedere ondernemer mee te maken krijgt. Veel van de producten, diensten of services die worden verkocht of verleend, worden in het Engels aangeboden. Nu spreken veel Nederlanders toch op zijn minst wel een paar woorden Engels. Maar werken op professioneel Engels niveau dat is toch wel van een ander level.

In mijn loondiensttijd zag ik tijdens mijn samenwerkingen als projectleider van internationale projecten heb ik zo vaak spraakverwarring zien ontstaan doordat het niveau van het Engels onvoldoende was om op een technisch level met elkaar te kunnen sparren, onderhandelen of organiseren. En niet alleen het niveau van Engels is soms een uitdaging, maar ook kan een ander accent in uitspraak tot verwarring leiden. 

In mijn tijd als ondernemer heb ik veel contact met andere virtueel assistenten en online businessmanagers. Hierin merk ik dat veel niveauverschil in de mate waarop de Engelse taal wordt beheerst, dit kan leiden tot spraakverwarring. 

Heb jij een onderneming waarbij je ondersteuning, een sparringpartner of organisator op professioneel Engels niveau nodig hebt? Laat het mij weten ik help je graag! Stuur me een berichtje op info@freespiritonline.nl en dan maken we virtueel kennis.