Nieuwe opdracht als projectleider gestart!

Nieuwe opdracht als projectleider gestart!

Soms is het als online ondernemer heerlijk om de vrijheid te hebben om op locatie te werken, nieuwe uitdagingen aan te gaan en je expertise te verbreden. Daarom ben ik ontzettend blij om te delen dat ik sinds enkele weken gestart ben als projectleider bij @OmgevingsdienstRivierenland! 🌍

Deze nieuwe stap biedt mij de kans om mijn online ondernemerschap te combineren met de bekende wereld van overheidsprojecten en veranderprocessen. Het is een bijzondere kans om te werken aan de ontwikkeling van deze organisatie. 💡

Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en expertise in te zetten voor de prachtige regio die Omgevingsdienst Rivierenland bedient. Ik ga mij inzetten om monitoring op te zetten voor alle ontwikkelingen die de organisatie doormaakt. 🤝

Ik ben benieuwd naar de uitdagingen en kansen die deze rol met zich meebrengt en om mijn ervaringen als projectleider te versterken. 🌿💼

#NieuweKansen #ProjectleiderLeven #Programmamanagement