Wie ben ik

Met wie heb je nou eigenlijk te maken? Mijn naam is Yolanda. Ik woon samen met mijn partner en mijn super blije golden retriever Kyra.

Ik ben opgegroeid in een klein dorp in Limburg. Maar op mijn achtiende begon mijn avontuur toen ik ging studeren aan het Van Hall instituut in Leeuwarden. Van jongs af aan heb ik een interesse in het buitenleven en de natuur gehad.

Na het afronden van mijn master Internationaal Land en Water management ben ik mijn loopbaan begonnen bij een waterschap. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar een ander waterschap waar ik ruim 5,5 jaar heb gewerkt. Ik begon mijn carriere als assistent omgevingsmanager, maar ben in 5 jaar tijd doorgegroeid naar projectmanager.

In de projecten nam ik vaak alle coördinerende en communicatieve taken op me, omdat dit aansluit bij mijn persoonlijke eigenschappen. Ik hou er van om georganiseerd en pro-actief aan de slag te gaan. Deadlines halen vind ik geen enkel probleem. Ik hou een goed overzicht van alle taken en opleverdata.

De laatste jaren heb ik het als mijn persoonlijke missie gemaakt om minder langdradige stukken tekst te schrijven (zoals bij de overheid de gewoonte is). Maar om mijn boodschap over te brengen op een visuele, interactieve en concrete wijze.

Hierbij kun je denken aan infographics, project video’s of interactieve presentaties.

Naast mijn werk heb ik de afgelopen jaren verschillende opleidingen gedaan op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de NLP practioner en master behaald, Law of attraction mastery gevolgd en HSP coachingstraject. Door deze persoonlijke groei kwam ik steeds meer tot de conclusie dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Dit was de aanleiding om te starten met Freespirit Online. Binnen mijn bedrijf ondersteun ik ondernemers met uitvoerende, technische of strategische werkzaamheden.

  • Pro-actief
  • Georganiseerd
  • Analytisch
  • Team-player
  • Creatieve denker
  • Ideeëngenerator