Over mij

Met wie heb je nou eigenlijk te maken? Mijn naam is Yolanda. Ik woon samen met mijn partner en mijn blije golden retriever Kyra.

Ik ben opgegroeid in een klein dorp in Limburg, maar op mijn achttiende begon mijn avontuur toen ik ging studeren aan het Van Hall instituut in Leeuwarden. Van jongs af aan heb ik altijd al interesse gehad in het buitenleven en de natuur.

Na het afronden van mijn master Internationaal Land en Water Management ben ik mijn loopbaan gestart bij een waterschap. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar een ander waterschap, waar ik meer dan 5,5 jaar heb gewerkt. Ik begon mijn carrière als assistent omgevingsmanager en ben in de afgelopen 5 jaar doorgegroeid naar projectmanager.

In mijn projecten nam ik vaak de coördinerende en communicatieve taken op me, omdat dit goed aansluit bij mijn persoonlijke eigenschappen. Ik ben georganiseerd en proactief in mijn aanpak en het halen van deadlines is voor mij geen enkel probleem. Ik behoud altijd een goed overzicht van alle taken en opleverdata.

De laatste jaren heb ik mij persoonlijk gericht op het schrijven van beknopte teksten, in tegenstelling tot de vaak langdradige stukken die bij de overheid gebruikelijk zijn. Ik wil mijn boodschap op een visuele, interactieve en concrete manier overbrengen. Daarbij maak ik gebruik van infographics, projectvideo's en interactieve presentaties.

Naast mijn werk heb ik de afgelopen jaren verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, waaronder NLP Practitioner en Master, Law of Attraction Mastery en HSP Coaching. Door deze persoonlijke groei besefte ik steeds meer dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Dit was de motivatie achter mijn start van Freespirit Online. Binnen mijn bedrijf ondersteun ik ondernemers bij uitvoerende, technische en strategische werkzaamheden."

Ik combineer mijn bedrijf met een leven als digital nomad. Terwijl ik in een camper leef, reis ik rond om elke dag de meest waardevolle avonturen te beleven.

  • Pro-actief
  • Georganiseerd
  • Analytisch
  • Team-player
  • Creatieve denker
  • Ideeëngenerator