Over mij - Yolanda Arkesteijn

Hallo, ik ben Yolanda Arkesteijn. Samen met mijn partner en onze vrolijke golden retriever Kyra geniet ik van het leven.

Mijn roots liggen in een klein dorp in Limburg, maar op mijn achttiende begon mijn avontuur toen ik ging studeren in Leeuwarden. Van jongs af aan heb ik altijd al een passie gehad voor het buitenleven en de natuur.

Na het afronden van mijn masteropleiding ben ik gestart bij een waterschap, waar ik meer dan 7 jaar heb gewerkt. Van omgevingsmanager ben ik doorgegroeid naar projectmanager.

In mijn projecten nam ik vaak de coördinerende en analytische taken op me, omdat deze goed aansluiten bij mijn persoonlijke eigenschappen. Ik ben georganiseerd en proactief, en het behalen van deadlines is voor mij leuke uitdaging. Daarnaast ben ik ontzettend nieuwsgierig; ik wil weten hoe nieuwe dingen werken en hoe ik technische toepassingen kan inzetten om efficiënter resultaten te bereiken. Daarom vind ik het leuk om projectmanagement te combineren met technische uitdagingen.

Een paar jaar geleden besloot ik uit mijn comfortzone te stappen, mijn huis op te zeggen en een camper te kopen. Ik startte mijn eigen bedrijf en sindsdien combineer ik mijn werk met een leven als digital nomad. Tijdens mijn avonturen leer ik niet alleen mezelf beter kennen, maar daag ik mezelf ook uit om te groeien, angsten te overwinnen en het besteuit het leven te halen.

Dit is ook wat ik alle ondernemers gun: meer vrijheid, groei en het verwezenlijken van hun dromen.

 

  • Pro-actief
  • Georganiseerd
  • Analytisch
  • Nieuwsgierig
  • Team-player
  • Creatieve denker
  • Ideeëngenerator