Sinterklaas actie

Sinterklaas actie

Vol verwachting klopt ons hart. Het is weer de tijd van het jaar dat schoenen worden gezet, kinderen verkleed naar school mogen en dat ouders massaal cadeaus aan het shoppen zijn. Het is misschien wel de drukste tijd van het jaar, want naast alle zaken die je nog moet afronden voor het eind van het jaar zijn er ook nog allerlei sociale verplichtingen waar je druk mee bent. 

Maar over een week is het ook Sinterklaas. Dit wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom heb ik speciaal voor jou een cadeautje!!! Om mijn eerste jaar als ondernemer te vieren en om mijn portfolio verder uit te bouwen heb ik voor 3 ondernemers een supervette korting op een nieuwe WordPress website. 

Je krijgt van mij een goed converterende WordPress website gemaakt in pagebuilder Beaver. Daar zitten maximaal 5 pagina’s bij. Het wordt een responsieve site en natuurlijk zitten alle benodigde plugins en beveilingscertificaten erbij zodat je website niet alleen goed vindbaar is maar ook veilig. Het eerste jaar zit dit allemaal bij de prijs inbegrepen. Daarna is het mogelijk om een licentie af te nemen of om een onderhoudspakket af te sluiten. 

Hiervoor is het wel belangrijk dat je zelf je (SEO) teksten en afbeeldingen aanlevert. Na een kennismakingsgesprek waarin we al jouw wensen bespreken, maak ik een website in jouw eigen huisstijl. Daarna zijn er nog 2 revisierondes mogelijk. We maken gezamenlijk afspraken over de planning en lancering van je website zodat jij 2023 meteen succesvol kan beginnen. 

Dit cadeau is geldig tot 31 december 2022, en zoals vermeldt alleen beschikbaar voor de eerste 3 aanmeldingen. Wil jij je cadeau nu claimen? Stuur me een bericht of een email op info@freespiritonline.nl onder vermelding van Sinterklaasactie.