Social media planner

Social media planner

Wil je regelmatig iets posten op je sociale media maar heb je geen tijd om op de beste tijdstippen een bericht te plaatsen? Als online businessmanager plan ik regelmatig berichten voor mijn klanten maar ook voor mezelf in. Vaak doe ik dit van tevoren zodat ik op de beste momenten het bericht online kan laten gaan zonder daar zelf voor online te moeten zijn.

Er zijn diverse tools die je als ondernemer kan gebruiken om sociale media posts in te plannen. Maar zelf gebruik ik al enige tijd Publer. Hiermee kan ik op diverse momenten op al mijn verschillende accounts een bericht inplannen, foto’s/afbeeldingen erbij zetten en zelf al van tevoren comments eronder laten zetten. 

Superhandig als je als ondernemer geen tijd hebt of geen zin hebt om s’ochtends tussen 7-9 uur te posten op een maandag/dinsdag of donderdag (want dat zijn de dagen waarop vaak de posts het beste bereik hebben op LinkedIn tenminste). En het beste aan Publer vind ik dat je met de gratis versie echt al heel veel kan doen. 

Dus wil je wel je netwerk laten groeien maar daarvoor jezelf niet in allerlei bochten te moeten wringen om op de juiste momenten te posten? Plan je posts in en zorg voor een consistente aanwezigheid op je gewenste platform. 

Wil je meer technische tips die je helpen om je onderneming efficiënter te runnen? Stuur een bericht en ik denk met je mee!