Waarvoor kun je bij mij terecht?

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Waarvoor kun je bij mij terecht? Iedere online business manager heeft weer net wat andere specialiteiten, dus wat maakt mij nu uniek?

1) Sparringpartner

Van idee naar uitvoering, dat is waar ik mijn energie uit haal. Heb jij een abstract idee of wens en wil je dit graag realiseren maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Ik stel je scherpe vragen, denk met je mee en kom met out of the box ideeën om je wensen te concretiseren. Vervolgens vertaal ik dit naar een concreet uitvoeringsplan.

2) Team aansturing

Ondernemers werken vaak samen met verschillende freelancers, iemand voor communicatie, iemand voor sociale media of de website. Hierdoor kun je veel tijd kwijt zijn aan het managen van je team. Dit neem ik van je over. Ik zorg dat jou wensen worden door vertaald naar de freelancers die zorgen voor de realisatie. Je bent minder tijd kwijt aan de aansturing en dus heb je meer tijd voor de inhoud van je bedrijf. 

3) Projectmanagement

Wil je een workshop, event of cursus lanceren, maar weet je niet goed waar te beginnen? Je hebt het te druk om een project op te pakken maar hebt wel belang bij een goede uitvoering. Dit is iets waar veel ondernemers tegen aanlopen. Door samen een plan van aanpak te maken zorg ik ervoor dat jouw project wordt gerealiseerd. Ik monitor de voortgang, budget en planning waardoor jij tijd overhoudt om te doen wat je energie geeft.

4) Technische realisatie

Website aanpassingen, nieuwe cursus toevoegen of een aanmeldpagina maken? Dit zijn dingen die je veel tijd, stress en energie kunnen kosten. Door slim gebruik te maken van systemen, automatiseringen en heldere processen, neem ik je zorgen voor al deze technische zaken uit handen. Dit levert niet alleen een tijdbesparing op maar scheelt ook een hoop stress.