Wat betekend jouw bedrijfsnaam?

Wat betekend jouw bedrijfsnaam?

Tijdens een kennismaking een tijdje terug werd mij gevraagd, wat de achterliggende gedachte was van mijn bedrijfsnaam: Freespirit Online

Ondanks dat ik al enige tijd ondernemer ben is dit de eerste keer dat iemand mij deze vraag stelde. Freespirit Online staat voor mij voor het doel van mijn bedrijf. Door het ondersteunen en ontlasten van ondernemers ontstaat er meer rust in hun hoofd waardoor ze zich meer kunnen ontwikkelen en kunnen groeien. Hun ‘spirit wordt vrij’ als het ware. 

Het tweede stuk van mijn bedrijfsnaam ‘online’ verwijst naar hoe ik mijn bedrijf run. Ik werk uitsluitend online. Sommige virtuele assistenten werken wel bijvoorbeeld 1 dag per week op locatie. Ik werk uitsluitend online vanuit mijn thuiskantoor. 

Na deze toelichting op mijn bedrijfsnaam, ben ik heel benieuwd naar de achtergrond van jouw bedrijfsnaam?