Werk jij ook internationaal?

Werk jij ook internationaal?

Twee weken geleden kreeg ik op vrijdagmiddag een appje, hey wil je me helpen met het organiseren van een workshop op de internationale conferentie van de Blue Deal in Zuid-Afrika, over 2 weken? Ehm, twee weken dat is wel snel maar niet onmogelijk. 

Na een weekend waarin ik me had voorgenomen na te denken of ik genoeg tijd had om te helpen bij de organisatie van de workshop, kon ik al niet meer terug. Want i.p.v. nadenken over het voorstel had ik al een heel programma en plan uitgewerkt. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Je je geeft me een idee en je krijgt er een plan voor terug haha.

En hier staan we dan, op de Blue Deal conferentie in Zuid-Afrika te midden van ruim 100 nationale en internationale geïnteresseerde, stakeholders en lokale leiders. Een dag waarop we terugkijken op de afgelopen 4 jaar, leren van onze fouten en kijken naar de toekomst. 

Het is een feest, om iedereen die zo hard heeft gewerkt aan onze doelen samen te zien, verhalen te delen en resultaten te vieren. Graag wil ik de Blue Deal Zuid Afrika bedanken voor de kansen die mij werden aangeboden, de mooie filmbeelden die we samen hebben gecreëerd en de vele onvergetelijke momenten die we hebben beleefd. 

Deze ervaringen neem ik mee in mijn eigen onlineonderneming. Waarin ik met nog veel meer mensen in binnen- en buitenland hoop samen te werken, ideeën uit te mogen werken en leermomenten te creëren. 

Daarom ben ik benieuwd, werk jij vooral in Nederland of ook Internationaal?