Werk-Privé balans

Werk-Privé balans

Het is vrijdagavond. Eigenlijk begon je weekend al een aantal uren terug, maar je hebt nog zoveel dingen die je wilt afronden voordat de nieuwe week begint. Je werkt even een weekend door, dan heb je het volgende week rustiger. De week erna herhaalt dit proces zich. Je to-do lijst wordt niet korter maar juist langer. Je wilt zoveel dingen nog uitwerken of ideeën op papier zetten, maar je komt er gewoon niet aan toe. 

Ik zie zoveel ondernemers om mij heen die het zo druk hebben dat hun werk/privé verhouding niet meer in balans is. Ze rennen van de ene naar de andere afspraak, laten de administratie verslonzen en nog erger ze komen niet toe aan het uitbrengen van de aangevraagd offertes. Eigenlijk laten ze dus gewoon geld liggen!

Toch is het inhuren van personeel of ondersteuning een te grote stap vinden ze, want ja het kost wel heel veel geld om iemand in te huren. Ik snap dit gevoel, maar logisch is het niet. Want stel als ondernemer heb je een uurloon van 125 euro per uur. Als je veel tijd kwijt bent met administratieve of managementzaken waardoor je minder uren aan je business kan besteden, heb je een lager inkomen dan wanneer je deze managementzaken uitbesteed aan een Va of online businessmanager die een uurtarief heeft van ca 60 euro per uur. Hierdoor kun je wel alle offertes de deur uit sturen en meer uren besteden aan je bedrijf. 

Hierdoor kun je dus meer omzet draaien en hetzelfde aantal uren of zelfs minder uren te werken. Een VA of online businessmanager neemt alle tijdrovende en energie slurpende taken uit je handen zodat jij tijd overhoudt om in je bedrijf te werken. 

Wil jij meer omzet, een betere werk/privé verhouding of minder uren werken? Laten we kennismaken om te kijken waarmee ik jou kan ontlasten! info@freespiritonline.nl Of  www.freespiritonline.nl